„Причините са, че все още не можем да държим една концентрация до последно. Играхме невероятно и съм доволен от първите два гейма, но този проблем с концентрацията и днес се показа. Нормално е донякъде, имаме млади момчета, които трябва да израстват и дано такива мачове са им полезни. Това беше в основната на загубата. Изгубихме на посрещане, на сервис намалихме силата. Просто тази неопитност ли да кажа, несигурност повлия и не можаха да продължат да изпълняват същия сервис. Разконцентрирахме се на посрещане и от там нямаше вече сигурност”, коментира старши треньорът на Нефтохимик Найден Найденов след загубата с 2:3 гейма от Войводина Нови Сад в първия мач от втория кръг на Шампионската лига.

„Шансове винаги остават. Ако излезем и играем добре, всичко е възможно. Надявам се, че след всеки такъв мач във следващия момчетата ще играят по-освободено”, каза още Найденов.

„Беше трудно. Влязохме в мача с прекалено голям респект. След това намерихме играта си. Знаех, че това не е нашата игра и в крайна сметка я намерихме. Те сервираха доста добре в първите два гейма. Нефтохимик е голямо име във волейбола. Това се отрази на нашето начало в мача”, сподели старши треньорът на Войводина Нови Сад Душко Николич.

„Няма фаворит. Аз не признавам фаворитите. Ако си по-добър, излез на терена и победи. Превъзходството се доказва на терена”, добави Николич.