Капитанът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов ще бъде капитан и на гръцкия Ираклис утре срещу ЦСКА. Гибона ще бъде лидерът на солунчани при гостуването на ЦСКА в последния мач от Шампионската лига, след като първият капитан на гръцкия тим Андрей Краварик не дойде с отбора в София. От тима отсъстват Фреди Брукс и българинът с гръцки паспорт Тодор Баев.

Любопитно е, че вчера Пламен Константинов взе в ръцете си и главата на Александър Македонски. Това се случи на церемонията по обявяването на най-добрите спортисти на Солун, където Ираклис взе наградата за отбор на годината, а наградата представляваше пластика именно на главата на пълководеца.

Въпреки стачката на гръцките фермери, която затвори границата на южната ни съседка и България, волейболистите на Ираклис не пропуснаха вечерната си тренировка в зала „Христо Ботев”, но имат попасения, как ще напуснат страната ни. Стачкуващите обявиха, че поне 24 часа ще продължат протестите им със селскостопански машини на границата и дори се заканиха да не вдигат блокадата до събота.