Най-добрата българска волейболистка за последното десетилетие Тони Зетова сподели пред Гонг, че вече гледа волейболните мачове като театър. „Вече почти 10 месеца съм далеч от игрището и това си оказва влияние. Гледам мачовете повече като театър, но знам какво усещат момичетата и какво е напрежението при тях. Сега се замислям дали да се върна на игралното поле. Ще почакам още малко, но по всяка вероятност ще играя отново. Прекалено много ми липсва волейболът” каза Антонина, която гледа първородния си син Даниел, който се роди навръх Свети Валентин.

Титулуваната ни екснационалка разкри подробности около ежедневието си сега: „Отдала съм се изцяло на майчинството. По цял ден съм с малкия Даниел. Много ми е хубаво. По-малко се спи, по-малко лично време имаш, всичко се върти около смяна на памперси и да се гледаме с бебето. Вече започва да те разпознава и да се смее. Пожелавам на всяка жена да изпита тази емоция. С памперсите се справям самичка, бабата помага в къпането. Излизаме вече и се разхождаме в Южния парк. Вече сменихме един комплект дрешки, защото много бързо расте. Бях подготвена да имам дете, но не за всичко след като стане факт. Даниел се е метнал на мама и на тати, защото има много дълги пръстчета. Няма да остане 1,20 метра. Миналата събота я минахме миналата събота, събрахме се много стари муцуни от ЦСКА. Беше много мило и хубаво да се съберем отново по женски. Нямам претенции дали ще избере волейбол или баскетбол, каквото си поиска, важното е да бъде живо и здраво”.

Зетова дори още казва моите съотборнички за волейболистките на италианския Перуджа. „Още ми е мил спомена от Перуджа, те ме приемат още като една от тях.

Вчера гледах как бившите ми съотборнички и Нели Маринова – Нешич от Перуджа спечелиха Шампионската лига. Бях убедена в успеха им, дори очаквах да спечелят с 3:0 гейма. Много се зарадвах, защото им беше трудно след като отпаднаха от Купата на Италия, играха италиански ½-финал в Лигата. През 2006-та година, когато в Кан аз и Перуджа станахме №1 в Шампионската лига, бе много по-емоционално, защото имаше повече публика. Снощи залата в Мурсия бе почти празна. Но шампион на Европа си е шампион на Европа. Нели нямаше само това отличие в кариерата си. Отново се показа, че нивото на италианския волейбол е на светлинни години от останалите. Новото правило обаче за 3-мата чужденци в тимовете би попречило на класата на игра” разказа Тони.