Любителската волейболна лига Volley Mania за втора година ще организира Мач на звездите за участниците си. И този път шоуто ще е с благотворителен характер, като събраните средства ще бъдат дарени за детския дневен център "Тацитус", подпомагащ семействата на деца с аутизъм.

Мачът е на 11 декември (неделя) в зала "Васил Симов" в София от 16.30 часа.

Тази година темата е "Сблъсъкът на поколенията". Общо 24-ма състезатели ще бъдат разпределени в Отбора на опита и в Отбора на младостта, като разделителната граница е 35 г. В първия състав ще попаднат 12 от участниците в лигата, които са навършили 35 г., а във втория ще са 12 състезатели на възраст до 35 г.

"Този сезон във Volley Mania участват общо 684 състезатели (118 жени и 566 мъже). За нас всички те са звезди и искаме да им създадем допълнителна емоция", казаха организаторите.

Миналата година Мачът на звездите беше "ретро" и върна почитателите на волейбола към корените му, като се игра по старите правила. Тогава освен състезателите от лигата участваха бившите национали Антонина Зетова и Даниел Пеев, водещият Ники Кънчев, а специални гости бяха легендите Тодор Симов и Димитър Златанов.