Holiday Heroes и Sport Volley стартират първата по рода си лига в България, в която компаниите могат да участват с представителни отбори и да се състезават по между си. 
Серията спортни турнири на Holiday Heroes под мотото „Спортувай с мисия“ е любима инициатива всички, които вече три години се включват благотворително в турнири по футбол, картинг, боулинг, лазерна арена. Особено на участниците в турнирите по волейбол. Ето защо, Holiday Heroes, Добромир Лазаров и Sport Volley, решиха да превърнат вълнуващите летни турнири по плажен волейбол в целогодишна лига. 

Национална волейболна бизнес лига Sport Volley - Holiday Heroes стартира на 15 октомври и е инициатива, каквато се организира за първи път в България. Мачовете от нея ще се игаят в зали в четири големи областни града в България, според схема от ежемесечни турнири до април 2017 г. В лигата могат да вземат участие представителни отбори на компании от цялата страна, а всеки записал се отбор ще участва равноправно в лигата и ще се бори за шампионска титла. 

Целта и е досегашните благотворителни турнири между компании, която дават възможност на бизнеса да се грижи за служителите си и обществото, да бъде възможно през цялата година. А така Holiday Heroes ще може да помогне на още повече семейства в нужда за предстоящите християнски празници - Коледа 2016 и Великден 2017. 

Ако се чудите дали да се включите в НВБЛ Sport Volley – Holiday Heroes, трябва да знаете, че с участието си в лигата, Вашата компания:

·    ще сте празнични герои за хиляди семейства в нужда за Коледа 2016 и Великден 2017
·    ще сплотите екипа си! 
·    ще мотивирате служителите си и ще им помогнете да се справят със стреса. 
Крайният срок за записване е 16 септември. Подробна информация за лигата и как да се запишете ще намерите сайта https://holidayheroes.bg/volley-liga/ 
Подробна техническа информация за организацията ще намерите тук: https://holidayheroes.bg/others/csr/HH_SportVolley_Sales_Presentation.pdf