Борислав Кьосев стана татко на момиченце. Легендата на бг волейбола вече се радва на малката Ивон, която се появи на бял свят с перфектните мерки 3,250 кг и 50 см.

На 52 години най-титулуваният волейболист в историята на България отново усети емоцията да стане татко. Преди 30 години се роди първородният му син Велизар Кьосев, който продължи волейболната семейна традиция и след години в Италия, сега играе в ЦСКА.

Малката и майка й са добре, като утре ще могат да се приберат у дома.

„Благодарим на д-р Жекова и екипа й от „Св.Анна” към Окръжна болница”, сподели пред Гонг Боре Кьосев. В типичния си стил и перфектно настроение той ни каза още: „Ивон е одрала кожата на баща си. С големи пръсти и замах. От кръста нагоре се е метнала на баща си, а от кръста надолу е на майка си!”.

„Уникално е отново да си татко, а толкова много си обичам и Велизар. Аз съм един наистина щастлив мъж! Сега чакам Велизар да ме дари с внук, а после Ивон със внучка и чак тогава ще го мисля дали да спра да играя волейбол. Връщам се в залата, никакви ветерани, все пак съм млад татко”, продължи със шегите Кьосев.

Гонг честити щастливото събитие в семейството на Боре Кьосев с пожелание за здраве, любов, късмет, хармония и положителни емоции.