Помощник-треньорът на волейболния Левски Радослав Бакърджиев беше изключително доволен от успеха над ЦСКА в полуфиналния плейоф в женското първенство. И така "сините" намериха място на финала.

"Това, което ни помогна да спечелим мача, беше че успяхме да играем, без да грешим в края на геймовете. На моменти не играхме силно в нападение, но в заключителните моменти на частите успяхме да направим последните точки. Успявахме не само в нападение, но и на блокада и сервис. Важното е, че нямаше спад в последните точки."

"Очаквахме ЦСКА да се хвърлят здраво в този мач, показаха го. Радвам се, че успяхме да се справим. Все пак това не е първият мач за нас от такова ниво, играли сме много такива битки", заяви Бакърджиев и разкри как очаква да се представи тимът му във финалната серия, в която би трябвало да срещне шампионките от Марица.

"Влизаме във финалната серия с идеята за победа. Искаме да направим два или три добри мача. В тях ще дадем всичко от себе си, пък тогава ще видим какво ще стане и какъв ще е крайният резултат", завърши Бакърджиев.