Започна записването за големия летен тренировъчен лагер BIG Volley Camp 2017, на волейболна академия „Стойчев-Казийски“. Поради големия интерес лагерът ще се проведе в две смени.

Първа смяна е от 9  до 18 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 2005 до 2009 г. Втора смяна е  от 18 до 27 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 1999 до 2004 г.

Треньори ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работа с деца.

В ролята на ментор ще влезе Радостин Стойчев, който ще споделя професионалния си опит и ще напътства децата в бъдещето им развитие. Всяко дете, посетило спортния камп, получава сертификат за участие, съобщават организаторите.

Записването за BIG Volley Camp 2017 става на официалната уебстраница: www.bigvolleycamp.bg. За двама от участниците в летния лагер ще има изненада с голяма награда от Стойчев-Казийски Камп 2017.

BIG Volley Camp 2017 ще се проведе в модерния СОК „Камчия“. Комплексът ще предостави на младите волейболни таланти отлични условия, приятна среда и всички удобства за тренировки и почивка.

Участниците ще могат да усвоят нови знания и умения, докато се забавляват с връстници и приятели. Включени са разнообразни целодневни занимания като волейбол в зала, плажен волейбол, плуване, лека атлетика, интересни лекции.

На тазгодишния летен камп ще бъдат организирани два волейболни турнира.