Мъжките отбори на ЦСКА и Левски ще играят в събота за първото място в 17-ия волейболен турнир "Борис Гюдеров", който започна днес в едноименната зала в Перник. 

За трето място ще се конкурират Пирин /Разлог/ и Миньор /Перник/, след като домакините загубиха тази вечер срещу Левски с 2:3 / 25:22, 21:25, 21:25, 25:21, 10:15/.

"Турнирът е прекрасен, отборите са равностойни", коментира треньорът на Левски Никола Димитров.  По думите му тимът на "сините" е съставен от доста млади хора, на които им е необходимо време, за да влязат в ритъм, след което играят своята игра. Димитров се надява воденият от него отбор да повтори утре резултата от турнира през миналата седмица, при който Левски победи ЦСКА с 3:1. 

"Мисля да приложим същата тактика, която би следвало да ни доведе до победа", заяви Димитров. Старши треньорът на Миньор Петьо Драгиев изказа задоволство от представянето на "жълто-черните", независимо от загубата. Това е първа контрола за отбора, ако имахме други преди това можеше да се представим по-добре, по-важен за нас е шампионатът, заяви Драгиев./БТА