"Искам да призова хората да ни подкрепят и да бъдат в "Арена Армеец" на мачовете ни със Сърбия на 7 и 8 юни. С пълна зала ние можем да запишем две победи, въпреки че не сме на нужното ниво. Надвам се да зарадваме феновете с успехи срещу тима, който е сред фавориттие в групата ни", призова либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров.

Капитанът на волейболистите ни Тодор Алексиев също сподели очакванията си: "Предстоят ни много тежки мачове. Ще направим всичко възможно да спечелим въпреки липсата на синхрон, защото не сме тренирали много време заедно, но ще направим наистина всичко възможно да излезем от тази ситуация".

Една от звездите на тима ни Цветан Сопколов диопълни: "Предстоят ни много различни мачове от тези, които имахме във Варна срещу САЩ. Сега сме по-добре физически. Проблемите ни отшумяват, тренираме всички заедно и започва да се получава синхронът между нас. Най-важното е да излезем и да се забаваляваме на полето, защото това е само една игра. Знаете в каква тежка група сме, но тези съперници ние преди сме ги побеждавали и можем да го направим отново. Гледаме напред. Ще дадем максимума от себе си и каквото се получи".