Представителните отбори на ВК Левски ще ползват три столични зали през новия сезон в държавните първенства. 

Мъжкият отбор основно ще тренира и домакинства в "Универсиада", където се проведоха и доста от срещите през миналия шампионат, включително и от евротурнирите (на първата снимка). Възпитаниците на Владимир Николов вече ползват едно от най-старите съоръжения в София и дори изиграха там първата си контрола срещу "Пирин". В "Универсиада" вече по традиция домакинства и баскетболният "Левски", който е воден от Константин Папазов. През май там близо седмица тренира и мъжкият национален отбор (на втората снимка) преди да се премести във Варна.

Отборите ни за юноши-младша и юноши-старша възраст пък се готвят в зала "Академик" (снимки 3 и 4). Съоръжението, което е в близост до "Универсиада", бе реновирано изцяло и вече предлага много добри условия за спорт (комплексът разполага със стадион, басейн и фитнес). В него стартира подготовката на мъжкия отбор, който ще продължава да го ползва и за някои от сутрешните си занимания.

Най-малките състезатели на "Левски София" остават в "Арена Исаев", която се превърна в техен бастион през миналия сезон. Частната зала в столичния квартал "Младост 3" също предлага много добри условия, особено за подрастващи, освен това разполага и с трибуна за зрители.
На 30 септември момчетата ни ще бъдат домакини на детски турнир под егидата на Столична община.