“Трябва да кажа, че съдиите се опитаха да бъдат главни действащи лица. А по този начин не помагат на нито един от двата отбора. Така развалят празника, който искаме да направим”, сподели капитанът на волейболния ЦСКА Николай Иванов след като спечели Купата на България в мач с доста съдийски оспорвания и успех с 3:2 над Пирин.

Малко след като вдигна трофея, опитният разпределител каза още:

Настроението е много приповдигнато. Страхотни емоции! Това е финал за Купата, спечелихме я! Играхме добре, получи се хубав мач и се надявам хората да са били доволни от видяното. А и аз взех участие в него. Имаше интересни моменти и от двете страни, имаше много обрати.

Още веднъж се показа, че това са двата най-добри и стойностни отбори. Мога само да изразя адмирации към отбора на Пирин, защото това е пътят за развитие! Събрали са се млади момчета, на финалите трябва да се борят, да се напъват до последния съдийски сигнал, за да печелят.

Когато получих купата в ръце бях доволен и щастлив, че постигнахме целта, за която излязохме на площадката. Крайният резултат е важен и на таблото го пише - 15:4 в тайбрека. Това е убийствена и смазваща разлика.

Следващият сезон е твърде далеч. Един етап приключи - Купата на България. Сега ни предстои вторият етап - плейофи в първенството. Тепърва има още да се играе, шампионатът не е решен. А за следващата година, като му дойде времето ще разберете.

Сега този медал като победител го слагам при колекцията. Малката ми дъщеря я поддържа много старателно и този медал сега отива при другите медали и купи.