Една от най-добрите волейболистки на България Тони Зетова бе категорична, че пътят от състезател до треньор е дълъг и много различен от това, с което спортистите са свикнали. Зетова ще помага на Юлия Иванова начело на женския волейболен тим на ЦСКА Демакс, като коментира, че на този етап няма амбиции да бъде първи треньор.

„Искам да се занимавам с волейбол. Това е нещото, от което разбирам най-добре и е безсмислено да си стоя вкъщи. Приоритет си остава дъщеря ми, защото е още малка. Затова предложих моята помощ временно, т.е. с каквото и когато мога. Колкото и да е бил голям един състезател, то пътят между състезател и треньор със сигурност е дълъг и различен от това, което си свикнал като състезател. Затова мисля, че правилният вариант е първо да си помощник-треньор и после първи треньор. За момента аз нямам амбиции да съм първи треньор”, сподели Тони Зетова и продължи:

„Не виждам нито един спорт, който да е привлякъл успял спортист. Вижте другите държави. Ние не можем да чакаме в България да каже ела да помогнеш, защото можеш да дадеш нещо. Ние очакваме от тук директно с ракетата да се изстреляме в чужбина. Но наистина е опита, който имаме да се опитаме да го предадем в нашата страна.”