Женският волейболен тим на ЦСКА представи отбора си за новия сезон. Ръководството на „червените” обяви, че предстои един много интересен и оспорван сезон, като представи и екипа, който ще работи начело на състава. Старши треньорът Юлия Иванова ще има подкрепата на легендата Тони Зетова, както и на завърналият се от Саудитска Арабия специалист Асен Методиев. Спонсор на клуба остава „Демакс”.

„Ние наистина сме едно голямо семейство. Влагаме се от сърце и работим с хора, които имат същото отношение към нас. За новия сезон, много се радвам, че Тони се съгласи да бъдем заедно. Радвам се, че тя ще е до мен, ще ми помага и може да предаде от своя опит на момичетата. В отбора има и млади момичета, които тази година включихме от детско-юношеската школа, иначе ядрото на отбора се запазва”, сподели старши треньорът на „червените” Юлия Иванова.

Верка Николова пък разкри, че вече има подписан договор за зала Армеец, кято се ползва от детско-юношеската школа на клуба, като проблемът е решен за следващите шест месеца. После „червените” имат уверението, че също ще получат подкрепа.