Волейболният Пирин Разлог стартира подготовката си за новия сезон за Супер лигата с водосвет. Новият наставник Йордан Мицин проведе първата тренировка в зала “Септември”. Събитието уважи и кметът на община Разлог инж. Красимер Герчев, който е бивш волейболист.

СНИМКИ: Волейболният Пирин Разлог стартира подготовката си

Както е известно, след оттеглянето на спонсора “Балканстрой” община Разлог пое издръжката на отбора. Новите стари имена в отбора са двамата братя Розалин и Чоно Пенчеви. Двамата близнаци напуснаха през зимата Пирин Разлог и се завърнаха в пловдивския Виктория Волей. След като пловдивчани се отказаха от участие в Супер лигата това лято, двамата младежки национали се завърнаха в Разлог.

СНИМКИ: Волейболният Пирин Разлог стартира подготовката си

В отбора бе привлечен и центърът Ивайло Василев от Черно море. Приоритет и занапред в отбора ще бъде налагането на юноши от местната школа. Пирин Разлог бе напуснат от двама национали Добромир Димитров и Костадин Гаджанов, които отидоха в КВК Габрово.

За отбора предстои лагер на общинската база в хижа “Яворов”. По традиция първата част от подготовката е изцяло физическа.

СНИМКИ: Волейболният Пирин Разлог стартира подготовката си