Съименник на вече покойния бивш президент на Югославия Слободан Милошевич ще следи колко добър домакин е ЦСКА в последния си мач от волейболната Шампионска лига.

Настоящият генерален секретар на сръбската волейболна централа Слободан Милошевич е назначен от европейската централа за супервайзер на сблъсъка в сряда от 17:30 в зала Христо Ботев между червените, които са последни в Група А и лидера Ираклис на Пламен Константинов.

Във вторник вечерта Александър Попов имаше възможност да тренира в топлата зала с абсолютно всичките си играчи. Дори оперираният преди дни Теодор Салпаров и все още възстановяващият се Иван Колев се включиха наравно с останалите в заниманието.

Вероятната единствена въпросителна в стартовата шестица на ЦСКА е свързана с поста център, като се очаква двубоят да започнат Иван Зарев, Стойко Ненчев, Стоян Самунев, Рафаел Паскуал, Бойко Бонев, Филип Мейо, а като либеро да се изяви играещият помощник треньор Даниел Пеев. Светозар Иванов е кандидат-титуляр и е възможно да излезе на полето на мястото на Самунев.