Евгени Иванов – Пушката сподели след първата победа на ЦСКА в Шампионската лига, че тимът му е играл много трудно пред празни трибуни в Самоков срещу френския Кан.

„Дай Боже да са повече победите като тази Стигна се дотук след много труд. Въпреки че днес играхме по-добре, мачът вървеше точка за точка. Опитвам се да си върша работата по най-добрия начин. Много трудно се играе пред празни трибуни. Страшно неприятно е, но съумяхме да го направим”, коментира Евгени Иванов, който беше един от най-добрите в редиците на „червените”.

„Надявам се да играем още по-добре в следващия мача. Искаме да продължим в следващата фаза на Шампионската лига. Напълно реално е. Трябва да живеем в настоящето, а не в миналото или в бъдещето”, допълни още той.

Салпаров пък сподели: „Не ни достигна атмосфера днес. Оставихме шансовете си и за продължаване напред. Предстоят ни страхотни мачове оттук нататък. Зенит Казан са много добър отбор. Разликата от миналата година е огромна. Подсилиха се с много добри играчи. Мисля, че ще бъде голям празник за цяла България.”