След четири поредни победи волейболистите на ЦСКА претърпяха първо поражение. Червените бяха надиграни от изпадналия в криза тим на Пирин (Разлог) с 3:1 гейма (22:25, 25:23, 29:27, 25:21) в третия ден на турнира в зала Универсиада.

За най-добър в срещата бе определен новопривлеченият в състава на Любомир Герасимов диагонал Минчо Минчев, който завърши с 25 точки. За ЦСКА отново най-резултатен стана кениецът Филип Мейо с 23 точки.

Утре червените се изправят срещу Левски Сиконко от 16 часа, като само преди по-малко от месец двата тима си размениха по една победа във вечното дерби.

След като никой от публиката не успя да спечели наградите на Еврофутбол при първата промоционална игра на волейболен мач, утре зрителите на мача Левски Сиконко – ЦСКА ще могат отново да спорят за паричните призове. Най-голямата награда е на стойност от 800 лева и ще бъде за този зрител, който успее от сервис да уцели чек с тази сума, разположен в непосредствена близост до мрежата в зона 6.

Има и още три чека от 100 лева с диаметър 160 см, по два чека от 200 лева (диаметър 130 см.) и 500 лева (диаметър 100 см) и един от 800 лева с диаметър 70 см. Само единият от опитите ще се зачита, като играчите ще имат право на избор. Всеки от тримата участника ще получи и подарък волейболна топка.