Националният селекционер на България по волейбол pd ;cge Пламен Константинfв разкри, че тази седмица е окончателната среща за подписването на новия му договор. Специалистът разкри, че е коментиран срок на контракта за 2 плюс 2 години.

„Нямам още подписан договор с федерацията. Тази седмица ще се видим с президента. Това ще бъде окончателната ни среща“, започна Константинов.

„По принцип до този момент не съм имал проблем с това да водя клубен отбор. Тази година обаче имаше застъпване на състезания и подготовка. За клуб, след Олимпиадата има достатъчно време да се адаптирам и да започна работа. Това не би следвало да е проблем нито за мен, нито за федерацията. Имаме принципна уговорка, че ако искам да водя тим, няма да ми правят спънки", разкри Пламен Константинов.

„На последната среща говорихме за срок до 2018-а година и евентуално до следващата Олимпиада. Иначе желанието е да се работи“, заяви още Константинов, който спечели приза за Треньор номер 1 на месеца в традиционната анкета на Пресклуб "България" за октомври, а националите пък бяха избрани за Отбор номер 1 на октомври.