„Явно това са възможностите засега на нашия отбор. Всъщност аз смятам, че можем пък да обърнем ЦСКА и да ги бием 3-2 в серията”, заяви капитанът на волейболния Левски Сиконко Георги Братоев пред Гонг, въпреки днешното второ поражение на тима му от ЦСКА във финала на родното първенство. „Ще се постараем да го направим. Мисля, че при 21-18 в първия гейм е достатъчно да победиш в първия гейм. ЦСКА доминираше и закономерно победи. При успех в първия гейм може би щяхме да направим мача по-интересен. Смятам, че пак ще сме шампиони. Поне ще се постараем. Отборът се казва Левски Сиконко, а на който не му харесва – да си направи отбор”, каза още Братоев.

На въпрос дали догодина може да облече екипа на Сислей Тревизо Георги Братоев коментира: „Не съм чувал нищо за такова нещо. Нямам никаква представа. И миналото лято ме пращаха във всички италиански грандове. Надявам се догодина да не съм тук, а в чужбина – това ще е най-добре за моето развитие.”

„Отборът на Левски подходи малко по-мобилизирано. Това се дължеше и на нашата отпусната игра, но с течение на гейма започнахме да усещаме, че така нещата няма да станат. Трябва максимална концентрация”, пък сподели волейболистът на „червените” Николай Иванов и добави:

„Показахме нашата класа, майсторство и опит, и се измъкнахме от една доста тежка ситуация. Подходихме по-концентрирано в края на първата част. Прекършихме техния ентусиазъм. В третия гейм имаше пак известна доза подценяване, но в решаващите моменти се концентрирахме. Ще поживеем, ще видим какво ще стане в неделя. За тях надеждата умира последна, но неделя е доста далече. Когато му дойде моментът, ще преценим доколко сме си свършили работата.”