Доста радост донесе на капитана на ЦСКА Николай Иванов спечелването на първата купа за сезона – тази от Атаро клима. Бившият ни национален капитан с усмивка изпълни молбата на дъщеричката си да вземе от ръцете му трофея.

„За тази година и този сезон това ми е първата купа с ЦСКА, за цялата ми кариера – не знам. Дано не е последна!” пожела си Иванов и продължи: „Имаше огромно желание в нас да вдигнем Купата. Постарахме се да изчистим личните си грешки, да се отърсим от напрежението и това ни помогна да влезем във втория и третия гейм в по-спокойно и рационално темпо. Физически се чувствам прекрасно”.

На 2 декември ЦСКА стартира и участието си в европейската Шампионска лига с гостуване на бившия първенец в надпреварата Зенит в Казан. Капитанът на ЦСКА коментира: „Приближаваме се към добрата си форма. Владислав Александров се появи на полето, Теодор Тодоров почва да навлиза във форма, Ивайло Стефанов показа ново лице. С всеки изминал ден трябва да работим още, за да влезем във форма за мачовете ни от Шампионската лига. Искаме да отидем в Казан и да изиграем един хубав мач, да покажем един добър волейбол”.

Ники Иванов отдаде заслуженото и на противника тази вечер: „По отношение на Арда – играят момчетата, бият и щом стигнаха до дози своеобразен финал, значи са го заслужили”.