Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков остана разочарован от пропуснатата възможност неговият отбор да завърши като есенен шампион, след загубата с 1:3 срещу Монтана. Той подчерта, че отборът му трябва да е по-постоянен в изявите си, за да може да се поздрави с успешен сезон.

"Отборът на Монтана успя да сервира добре и ние не успяхме да отиграем в началото ситуациите, в които те сервираха леко. Не успяхме да посрещаме добре. Освен това блокадата ни куцаше, изобщо не съм доволен от този аспект", започна треньорът на "бургазлии".

"Имаше елемент на изненада, тъй като те имага нов разпределител и ние не бяхме разучили достатъчно добре неговата игра. Това обаче не беше основната причина за загубата. Всички допуснаха грешки и имахме проблеми във всички важни елементи".

"За мен грешките са неприятни, не нормални. С победата миналата седмица срещу Хебър бяхме фаворити да сме лидери на полусезона, но с тази загуба това става невъзможно. Това са неща, които трябва вече да оправяме, трябва да показваме характер в ключовите моменти. В този аспект все още сем колебливи", завърши Желязков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.