Този февруари компанията Great Wall за пореден път ще насърчи спорта и активния начин на живот като един от спонсорите на волейболния сблъсък Левски – ЦСКА на 22-и февруари 2017-а година.  Двата емблематични отбора ще премерят сили в столичната зала „Арена Армеец“ следващата сряда от 18.30 часа.

Дербито ще може да гледате по DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY. Ще може също така да го следите и по Gong.bg

Освен качествен волейбол, организаторите са подготвили и развлекателна програма, включваща изключителен "Мач на звездите", в който ще участват легенди на Левски и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора,  музикални изпълнения на младата поп звезда, финалист от X Factor – Кристиан Костов, една от най-младите рок банди в страната – Bloodrush, както и много други.

Супершоу за феновете по време на волейболното вечно дерби

По думите на Владо Николов, който е един от посланиците на марката Great Wall и сам шофира функционалния SUV Great Wall H6, целта на събитието е да привлече младите хора и семействата към спорта и да промотира активния начин на живот, пишат от Пресслужбата на ВК Левски.

В последните 5 години мечтата за българско автомобилостроене доста успешно се сбъдва и развива, благодарение на производството на високопроходимите автомобили с марка Great Wall в завода край Ловеч.

Компанията освен, че успешно развива бизнеса си в България и реализира моделите си на няколко европейски пазари, подкрепя активно различни спортни инициативи и застава зад много български спортисти.