Една от легендите на българския волейбол Владимир Николов беше гост в предаването "Златният гейм" в ефира на DIEMA SPORT. Той говори по актуалните теми около ВК Левски, както и за ситуацията в българския волейбол.

"След като махнахме котвата и отборът потръгна. В интерес на истината съм изключително доволен от резултатите на тима, след като Жеков пое отбора, това решение беше подготвено, и логично. С оглед лошия старт на сезона приведохме това решение малко по-рано", коментира Николов.

"Идеята беше когато Жеков е готов, той да поеме отбора, което се и случи. Важното е отборът да върви и младежите да се развиват. Потърсих отговорност от треньора, и сега имаме нов треньор. В нашия клуб нещата се решават винаги и единствено заедно. Резултатите, които показва тимът под ръководството на Андрей Жеков, са повече от красноречиви", добави той по повод треньорската смяна при "сините".

Вижте повече във видеото.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.