Една от легендите на българския волейбол Владимир Николов беше гост в предаването "Златният гейм" в ефира на DIEMA SPORT.

"Училището се развива чудесно, празнувахме 4-ти рожден ден. В София, Русе и Велико Търново се развива, над 250 деца посещават училището. Имаме деца на 4-годишна възраст, най-логичното е, ако искат да се развиват, те могат да преминат в професионалното ни звено - Левски. Има хора, който продължават в мъжкия тим. За две години Мая Николова спечели две шампионски титли, когато резултатите говорят, всички трябва да мълчат", коментира Владимир Николов в предаването "Златният гейм" в ефира на DIEMA SPORT.

"Разговарял съм с над 50 клуба, 48 от тях заявиха, че искат промяна в прав текст, убеден съм, че промяна ще има и ще е за по-добро. Мина Николова с действията в последните си дни показа, че работи срещу клубовете, които трябва да защитава", коментира Николов.

"Ние не вярваме, че тя защитава интересите на клубовете. Ние искаме да има Извънредно Общо събрание на 16 януари, надяваме се, че предварителната подготовка ще е свършена и това събрание ще се проведе. Живеем в демократична държава, имаме право да направим Общо събрание по устава на федерацията. Провежда се избор и по-добрият печели. Не съжалявам за работата си във федерацията, за мен е важно това, което предстои", каза още Николов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.