Президентът на волейболния Левски Владимир Николов, който замени заразения с коронавирус старши треньор Андрей Жеков, изтъкна играта на Боян Йорданов след победата с 3:1 над Локомотив Пд. 
 
"Преди мача казах на момчетата, че имам трудна, но сладка задача да избера стартовия състав. Благодаря на всички състезатели за това, което дадоха в този мач. Заслугата е на треньорите, които ги готвят - Андрей Жеков и Андреа Буратини, аз съм щастлив, че помогнах в тази трудна ситуация. 
 
Боян беше машина за точки днес и не допусна нито една грешка в атака. Безспорен боец и водач, който успя в най-тежките моменти да даде спокойствие на разпределителя Владимир Станков. Боян Йорданов бе страхотен. Той е като военна машина, танк, машина за точки. Беше безпогрешен, имаше 0 грешки в атака. За мен Боян е лидер, водач, човек, който в най-тежките моменти даде спокойствие. 
 
Очаквахме Локомотив да бие много силен начален удар в началото на мача. Бяхме убедени, че ако играем с “фрийбол” ще спечелим мача лесно. В първия гейм повтарях да извдържим и да чакаме нашия момент да дойде, и той дойде. Едва в 17,00 часа с Андреа Буратини взехме решение кой да почне в в стартовия състав. Всеки който се появи в игра, се справи. Браво, момчета!”, заяви Владо Николов.