Старши треньорът на Левски Владо Николов бе видимо разочарован след втората загуба от Пирин Разлог и отпадането от четвъртфиналите на шампионата. „Сините“ загубиха с 0:3 гейма, а наставникът на столичани сподели, че тимът му няма облик.

„Отборът на Пирин ни надигра категорично. Случиха се неща, които повтарям от ден първи, откакто сме се събрали, а именно, че не трябваше да даваме фрийбола на мрежата, а на метър от нея, за да можем да играем. Така загубихме първи и втори гейм. Тези ситуации са изключително банални. Пирин показа играта, която показва винаги – много изчистена игра. Даваше ни топката, а ние не реагирахме адекватно на ситуацията. Искам да ги поздравя и да им пожелая успех в следващата фаза“, коментира Николов.

„Допуснахме елементарни грешки, които се случват в ранна детска възраст. При положение, че сме казали около 120 пъти, че за да победим Пирин трябва да правим малко грешки, и в същия момент да продължим да ги правим, значи, че най-вероятно толкова са ни възможностите. Не можахме да играем без да допускаме грешки. Причините тепърва ще ги обсъждаме, но Левски няма облик, няма отборна игра“, откровен бе още специалистът.