Волейболният отбор на Левски София проведе първата си тренировка за сезон 2017/2018. 14 състезатели събра днес новият треньор Владимир Николов. Смилен Мляков и Мартин Иванов са новите имена в синята селекция.

Трансферен удар във волейбола, Левски взе звезда на ЦСКА

Левски София освен в родното първенство ще участва и в евротурнирите, като “сините” ще са част от третия по сила турнир на Стария континент - Купата на претендентите.

“Първото, което казах на момчетата на тренировката е да поздравим Мартин Иванов, който е единственият шампион сред нашия колектив. Да се опитаме да сме на нивото, което той е очаквал с преминаването му от Лукойл Нефтохимик в Левски”, обяви пред Спортно шоу Гонг новият треньор на “сините”.

“Смилен Мляков е в последния етап от възстановяването си след операцията, която направи това лято след приключване на сезона. Очакваме пълноценно да тренира около 1-и септември”, допълни той.

Мартин Иванов избрал Левски сред разговор с Владо Николов

“Играл е във вечния съперник, но с привличането му при нас вечния съперник вече е по-слаб. Смятам, че всичко, което прави Левски по-силен е добре дошло и мисля, че ще бъде приет добре от феновете”, каза още Владо Николов.

„Целта ни е да преминем първите два кръга на евротурнирите и да играем най-добрия волейбол, на който сме способни срещу Газпром Сургут за Купата на претендентите“, заяви той.

“Всички домакински мачове ще играем в зала “Универсиада” стига да няма някои непредвидени събития. Имаме договор с тях, така че съм оптимист за това. Левски е напълно обезпечен за сезона”, завърши наставникът на “сините”.