Либерото Владислав Иванов призна, че до ден днешен му е тежко за решението, което взе да се откаже от националния отбор на България по волейбол през миналото лято, преди световното първенство.

Тогава той напусна тима в навечерието на форума в София след конфликт с тогавашния селекционер Пламен Константинов. Сега се върна на ситуацията в предаването "Златният гейм" по DIEMA SPORT 2. 

„Аз бях дълги години в националния отбор на България. Напуснах националния отбор на България през август. Знаете каква беше причината. Взех решение за себе си, което беше правилно за мен. Аз знам какво ми е коствало и защо съм го взел“, коментира Иванов.

„При всички положения ми е тежко. Тогава ми беше тежко и до ден днешен се чувствам по същия начин. Минало е и вече не може да върнем страницата. Всеки е правил грешки, всеки избухва. Просто се случи. Може би и аз имам вина."

"Аз исках да бъда съпричастен и да взема участие на това световно първенство. Ако трябва да говорим за това кой е ощетен, все съм аз. Такъв форум в България няма да се осъществи и в следващите 50 години. Съжалявам, че не бях част от това хубаво нещо“, добави той.

„До този момент не съм имал контакт с Пламен Константинов. Единственото, което ме засегна е, че обиди моята майка“, допълни Иванов.