Волейболен клуб Левски София, чиято основна мисия е да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество, стартира специална кампания за всички, които възприемат каузата като своя. С края на 2023 и началото на 2024 година всички желаещи ще имат възможност да влязат в "синьото" семейство и да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Това ще бъде възможно чрез дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София". 

Тя свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие, обявиха от клуба.

Съмишлениците на ВК Левски София ще подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа". Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК Левски София. Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик". 

Как да станете "Съмишленик" на ВК Левски София? Просто влезте на официалния сайт levskivc.bg. Там ще намерите пълна информация и в лесни стъпки имате възможност да влезете в семейството на волейболния Левски. Официалният старт на кампанията ще бъде даден с вечното дерби между Левски и ЦСКА в навечерието на Нова година. Шампионатният мач е на 30 декември (събота) от 19,00 часа в спортна зала Левски София.

"Изминаха повече от седем години от съвместната ни работа във волейболния Левски. Когато започнахме, с партньорите ми Давид Давидов и Атанас Гаров се предизвикахме да създадем най-добрата волейболна школа в Европа.Това е отговорна и много ангажираща задача, но ние приехме предизвикателството с отворени обятия. Погледнато днес, вярвам, че сме на прав път. Смело можем да твърдим, че ВК Левски София е най-доброто място за развитие на млади таланти, които да доказват своите способности - не само на национално, но и на международно ниво. Успяхме да изградим изключителна инфраструктура без аналог в Европа. Разполагаме с най-добрите специалисти, които да помогнат в развитието на нашите деца - не само като волейболисти, но и като личности. Задачата ни не е приключила. Предизвикателството, което поехме, е живо и днес. И въпреки отличните резултати, които постигнахме през последните години, аз вярвам, че пътят ни едва сега започва. Вярвам, че волейболният Левски тепърва ще показва всичко, за което работим през последните години. А също така вярвам, че пътят, по който сме поели, е посока, а не крайна дестинация. Всеки успех, всяка победа, която постигаме, се превръщат в стъпки в правилната посока", заяви Владимир Николов, президент на ВК Левски София.

"Много хора се обръщат към мен с положителни оценки за това, което правим във волейболния Левски. Има такива, които се радват и ни насърчават. Други пък се интересуват как биха могли да помогнат на мисията на волейболния Левски. Искам да ви представя инициативата ни "Съмишленик на ВК Левски София". Това е програма, която дава възможност на хората, които вярват в нашия път, да подкрепят любимия клуб и стремежа ни да се превърнем в най-добрата волейболна школа в Европа. Влез в клуба и стани съмишленик на Левски София", допълни Владимир Николов. 

"Съмишлениците са хора, които споделят една идея, една визия. А самата идея за създаването на програмата "Съмишленик на ВК Левски София" е родена от заявения интерес от много хора, харесващи пътя, по който се развива волейболният клуб и изразили желание да го подкрепят. Искаме да градим общност, която да расте във времето и да оставя отпечатък през годините напред. Ако харесвате това, което правим, можете да станете част от историята на Левски. За нас това е много повече от клуб, това е семейство. И всички имаме отговорност да се грижим за децата ни. Защото те са бъдещето - и на клуба, и на България. Добре дошли в семейството", заяви Давид Давидов, президент на ВК Левски София.