Директорът в ОСК Нефтохимик Сашо Везенков коментира първият успех на тима над Хебър във финала на волейболното първенство при мъжете. В първия двубой Нефтохимик спечели с 3:1 гейма.

"Предвид играта на нашия отбор през цялата година, това вчера беше най-важния мач, беше важна победа, тъй като, който вземе първия мач и успеха пробиваме домакинството на Пазарджик, Хебър бяха и първи в редовния сезон. Без да омаловажавам купата, купата е купа, първенството е първенство. Нашият отбор е най-опитен, нашият отбор е най-добрият в България, той затова е правен, не се съмнявам в качествата на нашите момчета, и те са малко по-добри в този момент от Пазарджик", коментира Сашо Везенков.

"При по-добра концентрация шансовете са на наша страна. Нека завърши шампионата да изчакаме, винаги когато съм казвал нещо много силно, то не е ставало, или както казваме в нашия край да не си клатим краката преди да сме се качили на магарето. С всички момчета съм в прекрасни отношения, имаме бюджет, имаме и бюджет за догодина, нашата цел е когато стане залата в Бургас е да играем в Бургас в Шампионска лига, това е най-добрият отборен спорт, имаме добри български волейболисти, те са при нас, при една добра програма и една добра селекция бихме изпълнили целта", добави той.