Наставникът на ВК Марек Иван Тасев коментира поражението на тима с 1:3 гейма от ВК Левски в двубой от поредния кръг на волейболното първенство.

"Принудихме съперника да изнесе своето посрещане назад, играта им стана елементарна, но ни изигра лоша шега друго нещо - индивидуалните грешки", коментира треньорът.

"Личните грешки от елементарни ситуации, подаръците, които ни направиха съперниците не успяхме да ги вземем", допълни той.

"Най-удобен противник са ни отбора на Нефтохимик ако гледаме първите 4 тима, донякъде се радвам, че ще играем с тях", каза Тасев по повод съперника за плейофите в първенството.

"Левски са един приличен отбор, който може да върви напред", каза още треньорът.

"В първия гейм играта ни вървеше, след това Левски оправи сервиса, след което играта ни стана по-еднотипна, затова загубихме. Почти всичко направиха в атака, Марек ако играе задружно и всички сме здрави може да сме в четворката. Традиционно играем добре срещу Нефтохимик, при нас сме само млади момчета, ще се хвърлим срещу звездите на Нефтохимик, ще видим какво ще стане. Щом отборът е осми, явно и моето представяне не е на ниво", каза волейболистът на Марек Димитър Дулчев.