Волейболистът на Левски Трифон Лапков коментира поражението с 2:3 от "армейците" във Вечното дерби.

"За момента се чувствам добре. Имах висока температура преди мача, но успях да се справя. Бях леко отпаднал, но в такъв мач тези неща нямат значение, трябва да си на игрището, каквото и да става." 

"Треньорът предпочете да не започвам, защото човешкото тяло е отпаднало след два дни висока температура. Не бяхме сигурни дали ще издържа физически. Аз лично се чувствах готов, но невинаги вътрешното чувство е правилно." 

"Натиснаха ни повече на сервиз. Аз лично не се справих добре в атака, но се получи равностоен мач. Разликата беше в сервиса." 

"По-добре с млади момчета от двете страни, с качествени играчи от школите. Всички се справиха добре. Алекс Николов, Влади Гърков, Стоил.. всички бяха на ниво."

"Със Самуил Вълчинов се редуваме на тренировка. Според мен се включи добре, допусна важни грешки във важни моменти, но това е съвсем нормално, защото той е посрещач."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.