Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев остана изключително доволен от представянето на играчите си в първия финален мач от серията с Нефтохимик. Тимът от Северозапада надделя с 3:2.

"Това е само един мач и само една победа. Аз се радвам, че се получи точно такъв мач, на моменти дори стояхме по-добре игрово. Момчетата се справиха добре тактически, обрахме големия брой пуснати топки."

"Наистина това е само един мач, серията е дълга, Нефтохимик е корав отбор, показаха силните си страни. Разбира се, винаги е добре, когато спечелиш такъв дълъг мач. Когато загубиш подобен мач, умората се приема по-тежко. Дано само няма травми."

"Това е финал и всеки мач е важен. Ние сме щастливи, че играем точно на този финал срещу толкова силен отбор и ще се радваме на всяка една минута на игрището", заяви Пеев пред камерата на DIEMA SPORT. Според него още е рано да се говори за титлата.

"Още е рано да се говори за титла и такива неща. В днешния мач продължихме да изпълняваме добър сервис. Много е важен сервисът ни, за да можем да си построим играта. Не съм съгласен, че съдиите са мерили с различен аршин днес", сподели още Пеев.