Волейболистът на ЦСКА Тодор Костов си пожела добра игра и победа в утрешното дерби с Левски в Суперлигата.

Костов и играчът на Левски Симеон Александров бяха гости в предаването "Златен гейм" по DIEMA SPORT.

"Наистина контузиите бяха много лошо стечение на обстоятелствата. Изенандващо за повечето, а хубаво за нас е, че се справяме добре в тази ситуация и взимаме победи във важни мачове. В дерби като това с Левски зарядът се усеща дни преди мача. Надявам се ние да сме победители", коментира Тодор Костов, а за предишния мач на "червените", каза:

"Ние се мотивирахме, защото знаехме, че мачът с Черно море няма да е лесно. Наистина допуснахме много малко грешки. Това определено повлия на крайния резултат и победата ни."

Дербито между Левски и ЦСКА е на 13 февруари от 18.30 часа.

Не пропускайте да го проследите на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Симеон Александров: Ще гоним победа над ЦСКА, дано се справим

За последния сблъсък с Левски в "Арена Армеец", Александров коментира: "Този мач няма да го забравя никога. За първи път играя пред толкова много хора. В такава зала, с такава публика -беше невероятно."

"Уча много от Христо Цветанов. Тази година привлякохме и Красимир Гайдарски, който също дълги години е играл на високо ниво. Доволен съм, че играя с тях в отбора и уча много от тях. Ивайло Стефанов също се старае да помага. Надявам се всеки от младите да оценява това. Надявам се като се оправят всички контузени състезатели да покажем още по-добра игра", сподели още Тодор Костов.

"В такъв мач като утрешния се надявам да се представим добре. Надявам се да имаме повече спокойствие и да покажем добра игра", пожела си Костов.

"Определено съперникът има страбилни играчи. Ще дадем всичко от себе си да покажем по-добра игра от тях и да излезем победители", завърши Тодор Костов.