Волейболистът на Левски Симеон Александров изрази увереност в победата в утрешното дерби с ЦСКА в Суперлигата.

Александров и играчът на ЦСКА Тодор Костов бяха гости в предаването "Златен гейм" по DIEMA SPORT.

"Да, ЦСКА играе по-стабилно от нас. Ние се опитваме да изпълняваме изискванията на Владо Николов и може още много да се иска от нас. Критиките ме мотивират да тренирам още повече и да израствам", сподели Александров, а по повод двубоя между "сини" и "червени" в "Арена Армеец", си спомни:

"Бях доста приятно изненадан, защото мислех, че няма да дойдат толкова наши фенове. Лошо е, че паднахме, но има и такива мачове."

Дербито между Левски и ЦСКА е на 13 февруари от 18.30 часа.

Не пропускайте да го проследите на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Тодор Костов: Дано покажем добра игра и да вземем победата срещу Левски

"Може би не успяваме да задържим концентрацията през целия мач. Има мамове, в които не можем да запазим концентрацията. Мисля, че тактически сме подготвени може би най-добре в България. Владо гледа да ни помага на всички. Всички приемат критиката му и са убедени в това, което той казва", коментира още Симеон Александров и продължи:

"Според мен младите не се скатават, опитват да дадат всичко от себе си. Може би с повече работа и усилия ще се наместят нещата. Мартин Павлов е сред най-качествените волейболисти в България в момента."

"Ще гоним да бием ЦСКА. Не сме ги побеждавали от година и половина. Сигурен съм, че утре ще се случи. Със сигурност една победа срещу ЦСКА дава самочувствие и си по-убеден във възможностите си", заяви Симеон Александров.

"Надявам се да се справим добре във всички елементи. И се надявам ние да сме победители", завърши Александров.