Спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков разкри още една страхотна новина за феновете на волейболния Нефтохимик. Той обяви, че са водени разговори с центъра Ники Николов и с Николай Учиков, които да направят отбора още по-силен от новия сезон. А всички в клуба очакват завършването на залата в Бургас, за да се нанесат там за ШЛ.

"Доволни сме, звънна преди малко и генералният директор г-н Златев да честити. Като стои такава компания зад отбора, тогава отговорността е по-голяма. Още миналата година казахме, че стартираме един проект, но не се получи веднага по ред причини. А и ние не настоявахме, защото залата в Бургас не е готова."

"Но сега с нея вече мога да кажа е, че догодина искаме да имаме един наистина много силен отбор и да започнем с Ники Николов и Учиков. Даже не говоря за двамата Братоеви, ако те нямат някакви суперпредложения от чужбина, те са си наши играчи", заяви Везенков пред DIEMA SPORT 2.

"Да не обезсмисляме крайно първенството, но моето желание е да сме най-силни. Говорил съм и с Валентин Златев, и с кмета на Бургас, имаме подкрепата им. Другите спонсори също. Това не е малка подкрепа, всичко вече е в ръцете на спортното ръководство. Ние сме насреща."

"В прекрасни отношения сме с Ники Николов и с Учиков. Първоначални разговори сме провели, ако всичко се развие, както очакваме, те ще са наши играчи."

"Оттук-нататък шампиони в България... Не стартирахме добре, първенството беше интересно. Сега вече всички са наясно какво очакваме и вече остава въпрос само кога ще стане залата. Защото да се играе Шампионска лига в София или Варна, а отборът е бургаски и просто не е сериозно. Въпрос на време е кога ще е готова", завърши Везенков.