"Искахме със сърцето си. Не можехме в главата да преодолеем психологически вероятно. Направихме слаб мач. Като вчера не посрещахме добре, а днес и атаката не беше на ниво. Класата на съперника допринесе за това. Закономерен резултат. Играхме слабо", коментира старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов след второто поражение от Нефтохимик в полуфиналите на Суперлигата.

"Сухите цифри никога не са ме вълнували, нивото на играта е по-важното. По-честно е да кажем, че противникът се е справил добре. Ние играхме слабо. Има отбори, с които се играе трудно. Нашият случай е с тях. Вероятно много искаме. Търсим различни методи на игра, тактически методи и засега не се получават. Да си помечтаем, че след три дни най-накрая ще ги победим", заяви още Сашо Попов след загубата с 0:3 в София.

"Оправдания не трябва да има. Побеждават ни, отиграват трудни топки. Не се възползвахме след червения картон и след съдийска небрежност. Логично е да има подем, но не се получиха нещата. Ние сме спортисти и искаме да побеждаваме. Това са добри състезатели, които играят в българското първенство по една или друга причина. По този начин вдигат нивото", каза треньорът на "червените".