Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след успеха като гости на Монтана, че освен на терена, "армейците" са надиграли съперника и на трибуните. Той отчете страхотната подкрепа на феновете към тима.

ЦСКА с трудна победа в Монтана

"Измъкнахме три трудни гейма. Пътувахме днес, директно влязохме в залата. Започнахме колебливо, но в средата на първия гейм се адаптирахме, това бе разковничето. Оттам започна битка. Мисля, че стана хубав мач, с обрати. Тези седмици са ни малко сложни, с повече мачове, повече контузии. Имаме доста неща, които трябва да оправим, но, с усмивка го казвам, надиграхме ги и на трибуните. Рядко се вижда отбор - гост, да получава такава подкрепа. Това е толкова мотивиращо. Хубав завършек на полусезона," заяви Попов.

Той допълни, че не е привърженик на промени в състава по средата на сезона. "Сложен въпрос и процес е дали изобщо има кого да вземем. По-скоро не," каза наставникът.

"Шест години бяхме без заплати и се явявахме на всеки мач. Може да имаме проблеми, но сме непримирими," завърши той.

Мартин Божилов също каза: "За нас тази победа бе много важна. Възлов мач. Успяхме да победим един млад и перспективен отбор на Монтана. Успяхме да излезем от тежка ситуация. Целите ни винаги са били големи."