Капитанът на волейболния Хебър Мартин Палийски беше крайно разочарован след поражението от Пирин Балканстрой в последния кръг на редовния сезон, което остави пазарджиклии на шестата позиция в крайното класиране.

Те до последно имаха шанс да победят в Разлог, но паднаха с 2:3. Така в първия кръг на плейофите се натресоха на един от фаворитите за крайната победа в шампионата ЦСКА. И според Палийски, това не е реалното класиране за Хебър с оглед представянето през целия сезон.

"Трудно се говори след такъв мач, опитахме се да гоним дивото. Изпуснахме питомното с домакинската загуба от Добруджа и поражението от Тетевен навън. Стигна се до това поражение, защото момчетата от Разлог играха много стабилно."

"Липсваше им диагоналът, но това не си пролича по липсата на атака по краищата. Играха много събрано и просто ни победиха", сподели Палийски пред DIEMA SPORT след мача и говори за следващия съперник ЦСКА и крайното класиране.

"Нормално е да има разочарование, защото не заслужавахме да сме на шестото място, но ние сами си го направихме. Цяла година се борехме да даваме добър волейбол на хората и мисля, че се представяхме на ниво, но просто това не е нашата реална позиция", завърши капитанът на Хебър.