Наставникът на Монтана Даниел Пеев коментира успеха на тима над ЦСКА с 3:2 гейма в първи 1/2-финален мач от първенството във волейбола при мъжете.

"Изградихме един добър колектив, важното е в крайна сметка отборът да постига резултат, серията е дълга", коментира Пеев.

"Проблемът във втория гейм дойде с лошото посрещане, нямаше разпределителна работа, исках да увеличим играта си през центъра, мога да разчитам на всички волейболисти. Клец игра с травма, стисна зъби, трябва само адмирации да получи", каза още той.

"Топката беше в разиграване, имаше сигнал от съдийската маса, това спира част от волейболистите в действията им, трябва да се отсъди спорна топка. Тя приключи реално в полза на ЦСКА, но можеше да завърши и в полза на Монтана, тогава ние трябваше да се сърдим, по принцип се дава спорна топка", добави Пеев, коментирайки спорната топка, която беше отсъдена при резултат 11:9 в полза на Монтана.

"Губим ритъм в геймовете, когато ни поведат в резултата, искаме да наваксаме с рисков сервис и изпадаме във въртележка от грешки, при по-сериозни разигравания ги печелим", добави Пеев.