Отзивите след триумфа на Марица над Левски във волейболното първенство при жените. Провдивчанки спечелиха серията с 2:0 победи и станаха за 4-ти пореден път държавен шампион

"Не взехме правилните решения в ключовите ситуации. Това беше най-големият ни проблем. Нямаше какво да губим, опитахме се да се върнем в мача, но късно. Целта беше първото място, в личен план беше провал", коментира Мирослава Паскова от Левски.

Шампионката Десислава Николова не скри радостта си от триумфа.

"Получи се интересен мач, щастливи сме много, трудно се играе в България, срещу нас всички се хвърлят и се опитват да покажат най-доброто, поздравявам момичетата и заслужено спечелихме", каза тя.

"Годината беше много успешна, свършихме си работата в България, в Шампионска лига направихме добри мачове", добави Николова.

Помощник-треньорът на Левски Радослав Бакърджиев коментира поражението на тима от Марица.

"Бяхме по-притеснени, отколкото трябваше да бъдем, тръгнахме да играем рисково, в атака допуснахме доста грешки. Този мач бяхме по-напрегнати, отколкото в предния мач, постигнахме целта да играем финал и да спечелим медал, максималната цел да станем шампиони не се получи", коментира Бакърджиев.