Имате ли желание да гледате на живо волейболното дерби между Левски и ЦСКА на 22 февруари? Искате ли да се потопите в динамичната игра и да съпреживеете съпътстващите столичното дерби емоции? Ако отговорът на тези въпроси е „Да“, то значи сте на правилното място.

Съвместно с организаторите, Gong.bg провежда игра, в която раздава билети за „сините“ и „червените“ привърженици. Срещу правилен отговор на поставен от нас въпрос, ще получите семеен пропуск. Така ще може да се насладите на играта не сами, а с най-близките хора до сърцето ви.

На Facebook-страницата на Gong.bg може да намерите питането за деня, което е адресирано към феновете на Левски. А то е: Кой е най-успешният волейболист на Левски?

Супершоу за феновете по време на волейболното вечно дерби

По-късно през деня имената на далите верен отговор ще бъдат разиграни в томбола, от която ще изскочи името на късметлията.

Бъдете активни и не пропускайте шанса си!

Утре ще повторим упражнението и със запалянковците на ЦСКА. Ще проверим техните познания, а след това един от справилите си изпита, ще „наградим“ с ценните хартийки. 

Дербито между „сини“ и „червени“ в Суперлигата е на 22 февруари в столичната Арена Армеец. Началният час на програмата е 18.30. Срещата ще може да гледате в ефира на DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY. Ще може да я следите и в GONG.BG