Играчът на мача Николай Николов остана видимо доволен от победа с 3:1 на неговия Нефтохимик при гостуването на Пирин Разлог. Николов отличи способността на отбора да се справи с трудните ситуации в залата в Разлог.

"Доволни сме от успеха, знаем, че тук в Разлог се играе трудно поради множество причини, свързани с размерите на залата".

"Тези мачове обаче са важни за нас, защото можем да покажем своята адаптивност. Знаем, че ще има още много двубои като този, тъй като редица отбори, които наглед са с по-ниско качество от нас може да изравнят сериозно силите, когато излязат максимално мотивирани. Срещу Нефтохимик винаги се играе на предела на силите", завърши Николов.

Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков сподели задоволството си от победата и спомена, че иска да култивира у своите състезатели сериозността във всеки един сблъсък, без да се подценява нито един съперник.

"Доволен съм факта, че се преборихме с един много неудобен съперник. Това е една много трудна зала за игра и това също беше препятствие, с което трябваше да се справим".

"Имаме нужда да играем тежки мачове, защото точно в такива срещи се каляваме. Тепърва ще имаме много такива мачове и това за нас е възможно най-доброто нещо".

"Ние имаме високи цели. Няма да подценим двубоя Славия. Ще направя няколко промени в състава, но е редно да се отнасяме с уважение към всеки един наш съперниик. Опитвам се да възпитам у момчетата една сериозност за всеки един двубой.