„Очаквах, че ще стане така, защото първо, отборът преживя малко загубите, които направихме. Второ, преди мачът им казах, че срещу нас всички играят”, заяви старши треньорът на Нефтохимик Найден Найденов след поражението то Левски с 2:3 гейма в София.

„Днес Левски направиха срещу над чудеса. Когато не можеш да използваш моментите си, става така. Те играха над възможностите си, бяха освободени психически и се получи това, което видяхме. Имаше грешки във всеки елемент”, каза още Найденов.

„Не може умората да е причина за загубата. Ако отборът на Лукойл Нефтохимик е шампион, то умората може да е извинение за този, който няма какво друго да каже. За мен отборът на Левски ни надигра”, коментира играчът на Нефтохимик Валентин Братоев.

„Ние не се справихме с това, с което трябваше да се справим. По мое мнение за изграждането на един отбор, един месец не стига. Има качествени момчета безспорно, но ние все още не сме отбор.  За нас всеки мач е изключително тежък, защото все още не сме на нивото, на което трябва да бъдем”, добави Братоев.