Младата волейболна надежда на ЦСКА Тодор Костов призна, че не е очаквал да се представи така добре в дербито с Левски. „Армейците“ спечелиха с 3:1 гейма в зала „Васил Симов“.

„Вчера разбрах, че ще съм титуляр. Не очаквах да се представя така добре, но съм доволен, че показах това, което мога пред такава публика и при такава атмосфера. Имаше напрежение, това е дерби. Получи се зрелищен мач, най-важно е, че излязохме с победа. Доволен съм и щастлив“, започна Костов.

„Имаме добра сплав между млади и по-опитни, Ивайло Стефанов и Христо Цветанов допринасят за спокойствието в играта. Ние покрай тях израстваме и даваме всичко, което можем. Това е, че такъв дерби-мач, няма как да паднем на колене, играем до последно“, добави младата надежда.

„Много е трудно, тренираме по два пъти на ден. Между тренировките съм в университета. Човек имали желание и сърце като моето – като на всички в нашия клуб – червен сърце – мисля, че нещата се случват и показваме, че можем“, отговори Костов на въпрос как балансира между университета и тренировките.