Наставникът на Пирин Разлог Мирослав Живков коментира поражението на тима от Добруджа Добрич с 0:3 гейма в мач от поредния кръг на шампионата по волейбол при мъжете.

"Определено се пречупихме в един момент, играхме срещу един от най-стойностните отбори в първенството, със сериозна селекция, целещ се в първите места, направихме грешка при сервис при равен резултат, ако бяхме успели да вземем първия гейм нещата можеше да са различни", коментира Живков.

"Жулиен Георгиев прави много добри игри, радвам се, че продължава да върни нагоре. Те направиха добри неща, а ние когато трябваше да го направим не успяхме. Имаме един път и стратегия, искаме да дадем път на 6-7 млади състезатели, дават им се шансове, имаме върху какво да работим, трябва да оправим бързо грешките, трябва им заряд на младите", добави той.

"Във всеки един мач трябва да се стараем да играем нашата си игра, трябва да успеем да влезем в плейофа. Последните няколко места в плейофа са доста тежки, тъй като има отбори, които са доста изявени в началото. Трябва да се концентрираме върху индивидуалните неща върху всеки един състезател и след това да действаме отборно", каза още Живков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.