Треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков очаквано беше разочарован след загубата от Нефтохимик 2010 в историческия първи мач за Суперкупата на България. Специалистът обаче похвали момчетата си за старанието срещу далеч по-опитния съперник и се концентрира върху позитивните моменти от срещата.

„Спечелихме доста от този мач. Спечелихме да играем равностойно и да имаме всички шансове да победим накрая. Успяхме да изравним играта в петгеймов мач. Поздравявам отбора на Нефтохимик, който разполага с много сериозни състезатели, показали в миналото и сега, че са много опитни хора. Един отбор, който искам да поздравя за това, което направи днес. Най-големият плюс е, че ние се доближихме и бяхме абсолютно равностойни“, каза Живков след поражението с 2:3 в Пазарджик.

„Това, което можехме да направим, опитахме се. Накрая малко спортен шанс и неща в спорта не ни позволиха да спечелим. Оттук нататък ще продължим да работим. Ще си направим точен анализ какво да подобрим. Показахме и хубави неща, но има и елементи, които трябва да усъвършенстваме. Пропуснахме някои лесни ситуации, допуснахме индивидуални и отборни грешки. Липсваше ни и резервна скамейка по обясними причини. С това разполагахме днес и направихме, каквото можахме. За съжаление мъничко не ни достигна“, добави Живков пред камерите на DIEMA.