Опитният волейболист на Хебър Иван Станев заяви в интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио, че тайната на успеха на пазарджиклии е добрата организация, качествения отбор и топлата зала. Капитанът на новия носител на Купата на България, акцентира върху професионализма в клуба и засегна емоциите от спечеления решителен мач срещу Нефтохимик.

„Рядко се случва такава атмосфера в България. Определено има място за волейбол с марка България. Не очаквах, че ще е така. Когато дойдох, ми казаха, че феновете много подкрепят. И сега това се потвърждава”, започна Станев.

Брадли Гънтър: Раздадохме се

„Тайната на успеха е колективът. Казахме си в началото, че няма да има звездомания и в трудните мигове ще си помагаме. Винаги е така“.

„Емоцията да спечелиш Купата тук е различна. Чужбина си е чужбина. У нас е най-сладко. Еуфорията в Пазарджик е уникална, всеки ни спира по улиците и ни поздравява“, продължи капитанът.

„Работата тук е работа и така трябва да се работи не само тук , но и навсякъде. Всичко се прави на професионално ниво, на всички нива в клуба – община, ПР, заплащане, организация, храна, топла зала. Има зали у нас, в които зимата да тренираш е предизвикателство“, коментира за финал Станев.