Управителният съвет на Българската федерация по волейбол ще проведе заседание, на което ще се избере новият треньор на женския национален отбор. Срещата е предвидена за 15 февруари от 11 часа в парк хотел "Москва". Ще бъдат разгледани и кандидатурите за наставници на националните отбори жени под 19 години и под 21 години.

Ето и целия дневен ред на заседанието:

1. Избор на старши треньор на национален отбор - жени.

2. Разглеждане на постъпилите кандидатури и избор на старши треньор на национален отбор - жени под 19 години и на национален отбор - жени под 21 години.

3. Приемане на Вътрешен правилник за статута и дейността на Комисия по детско - юношески волейбол /КДЮВ/ към Българска федерация по волейбол.

4. Допълване на състава на Комисия по детско - юношески волейбол.

5. Утвърждаване на състав на Комисия по снежен волейбол.

6. Приемане на промени в Правилник на Българска федерация по волейбол за състезателните права и статута на спортистите аматьори и спортистите професионалисти по волейбол.

7. Приемане на промени в Правилник на Българска федерация по волейбол за условията и реда за вътрешен трансфер и преотстъпване на състезателни права на спортистите аматьори и спортистите професионалисти по волейбол.

8. Разни.